Yours Truly



Képek a Képtárban »


Az eredmények
letölthetőek ITT »


Kezdőoldal »




















Futottunk Délig!
Május 25-én rendeztük meg a „Fuss egy napot!” 6 órás ultrafutás második részét, ezzel a legbátrabbak már 12 óránál tartanak…
     Az időjárás a kegyeibe fogadta futókat, végig napos időben róhatták a köröket a versenyzők. Talán a tegnapi eső kicsit /nagyon/ trópusivá alakította a Domb környékét. A gyönyörű fák alatt mégis kellemes volt a sportolás.
     A mai napon megint lehetett km-ket gyűjteni a KÉSZ Egyesület jóvoltából, és sokan éltek is vele. A gyermeknapi programkavalkádra többen egy kis kocogással melegítettek. A legkitartóbb Túri Milán volt, aki 20 km-t teljesített. S a célba még egy szaltót is bemutatott!
     A futás mellett ezen a napon is volt néhány különlegesség: Déli harangszóra már ebéd várta a futókat, nézőket és minden érdeklődőt. A KÉSZ egyesület és a Zöld és Pont Civil Társaság segítségével egy finom gulyásleves csillapította az éhséget. S étkezés közben az a kellemes tudat járta át az emberek lelkét, hogy az étel ára a Gyerkőcök Közhasznú Alapítvány munkáját segíti.
     Nagy izgalom várta a másik meglepetést: tombola játékot hirdetett a IUSTITIA Egyesület, melynek fődíját, egy 160ezer Ft-s kerékpárt a Zöld és Pont Civil Társaság ajánlotta fel!
     Nagy-nagy köszönet érte! Volt is érdeklődés, gyorsan fogytak a tombolák, mindenki a szerencseszámait próbálta „megjátszani”… Ez legjobban Dollákné Drabant Zsuzsannának sikerült! Aki „mellesleg” a futásban is a legmesszebbre jutott a 2 órás versenyen.
     A 3 órás versenyt Marczell Beatrix, illetve Káldi Csaba nyerte. A negyed nap alatt Magyar Márk jutott a legmesszebbre, ő 54.410m-t teljesített.
     A befutó csomagba ma is jutott a Félegyházi Pékség süteményéből, almás táskába ugyan pakolni nem lehet, de jólesően fogyasztotta minden résztvevő. Köszönjük!
     A jótékonykodás sikeres volt, közel 100 ezer Ft gyűlt össze a Gyerkőcök Közhasznú Alapítványnak!
     A rendezvény a Nemzeti Együttműködési Alap, BGA Zrt., Miniszterelnökség, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Félegyházi Pékség támogatásával valósult meg.

Képek a Képtárban »

Az eredmények letölthetőek ITT »


Kezdőoldal »

© Csiga61, 2011