Kötény-kupa: női focitorna
     Szombaton rendeztük meg az első női focitornánkat. A meghívást 4 település 5 csapata fogadta el: Jánoshalma, Kiskőrös, Gyula és Kecskemét.
     Korábban már számos amatőr férfi tornát rendeztünk, gondoltuk ne maradjanak ki a lányok sem... Fehérvári Noémi adta az ötletet, s persze segített a megvalósításban is.
     A torna a Kocsis Pál Szakközépiskola tornatermében zajlott, ahol először a helyi egyesület két csapata lépett pályára.
     A mérkőzéseken legalább olyan parázs küzdelmek zajlottak, mint a férfiaknál! Néha talán még keményebb is... Szerencsére mindenki a sportszerűség határán belül mozgott, esemény nélkül ért véget a torna.
     A torna győztese a KLC-II. csapata lett, megelőzve a Gyulai Amazonokat és az Arany Bácskát /Jánoshalma/.
     Egyéni különdíjak is gazdára találtak: GólkirályNŐ: Császár Ibolya (KLC-II.) a legjobb Kötény-foó azaz kapus: Papp Petra (KLC-I.) míg a legjobb Kötény-osztó azaz mezőnyjátékos: Nagy Vivien (Jánoshalma) lett.
     A torna különlegessége, hogy kiosztásra került egy abszolúte szubjektív különdíj: a Legcsinibb Kötényes címet Mázik Flóra (Gyula) nyerte el.
     A mérkőzések eredményei és a tornán készült fotók a honlapon (www.juszti.hu) kereshetőek.
     A végén mindenki megelégedetten térh
     etett haza, s szervezők már a folytatáson gondolkodnak..
     Szép volt lányok!


     Az eredmények megnézhetőek: ITT »
     Képek a Képtárban »

     Kezdőoldal »

Nemcsak a víz volt ezüstös
     Február 15-én került megrendezésre a 24 órás úszó-fesztivál. Az eseményen -mint korábban már jónéhány éve- a Domb-futás is képviseltette magát. A csapat tagjai döntően futók voltak, akik "mellesleg" úszni is tudnak: Fekete Zoltán, Fekete Miklós, Nagy Alexandra, Pászti Edit, Nagy Zsolt, dr. Danyi Csanád, Wertheim-Huszár Zoltán, Komlós Zoltán, Földházi Ákos, Válik Ferenc, Ali Ákos, Budai Zsolt, Fazekas Bence.
     A múlt évben csak 200 méterrel maradt le a csapat a dobogóról!
     Mindenki nagy izgalommal készült, hogy az idén javítsunk az eredményen. A CSAPAT egyként szurkolt az épp vízben lévőnek; szorított a minél jobb teljesítményért. A gondtalan versenyzés érdekében a kalóriapótlás is szuper volt; volt ott minden ami kellett a jó eredményhez: pizza, lekváros és nutellás palacsinta, szendvics, banán, keksz, gumicukor, kávé, tea, ásványvíz.
     Jól indult a verseny; már elejétől fogva látszott, hogy a Vasmacskákkal leszünk harcban... node micsoda különbség a tavalyi küzdelemhez képest! Hiszen most a győzelem volt a tét!!!
     Végig a nyomukban voltunk, volt többször, hogy 200m-re megközelítettük őket!
     Sajnos egy téves tűzriasztó miatt kiesett 10 perc versenyidő, ami nagyon érzékenyen érintette bennünket...
     A versenyfutás egészen a verseny végéig tartott, az összesítésnél a Vasmacskák 400m-rel úsztak többet a Domb-futás barátainál.
     GRATULÁCIÓ A CSAPAT MINDEN TAGJÁNAK!

     Képek a Képtárban »

     Kezdőoldal »

© Csiga61, 2011