Jól éreztük magunkat!

A klub aktív résztvevői mellett a Domb-futás versenyzői és rendezői vettek részt a jó hangulatú vacsorás esten.
A rendezvény alkalmából a résztvevők kipróbálhatták a bowlingot; illetve a darts-tábla és billiárd asztal is rendelkezésre állt.
Itt került ismertetésre az ez évi Domb-futás versenykiírása- mely kissé eltér a korábbiaktól.
A party kapcsán megkezdődött a buszos futóutak szervezése is.
Az önfeledt szórakozás kellő alapot biztosít a jövő km-einek...


Képek a Képtárban »

Kezdőoldal »

A lapát és a söprű is jól állt a kezünkben!


Közel húszan szorgoskodtunk május 20-án a kecskeméti vízműdomb körül. Szerencsére Mészáros Zoli komolyan vette a Teszedd! akciót és szerszámokat is hozott magával, így volt mivel nekikezdeni a munkának. A Hírös Futóklub tagjai vállalták az önkéntes takarítást a szabadidőparkban, a kért és ígért lapátok, söprűk és gereblyék azonban "késtek", de végül megérkeztek és mindenkinek jutott. Tettük is a dolgunkat,élen Tibi kisfiával, Dáviddal, akinek a fantáziáját a kész avarkupacok izgatták leginkább.Le a kalappal előtte, szorgosan tette-vette magát, még le is meózta a többeik munkáját, kiérdemelve a tiszteletbeli klubtag címet. Anita sportszelettel és házipálinkával "váltotta meg" munkáját, mindenért köszönet. Egyedül az időjárás nem volt hozzánk kegyes,félidőben bevert az eső a játszótéri pavilonba.

Itt a tökös-mákos süti receptje cserélt többszörösen gazdát, majd a rövidke eszem-iszon után csak folytattuk a munkát, a vizes aszfalt tisztogatása azonban már nem volt az igazi. A vízműdomb körüli aszfaltcsík még soha nem volt olyan (hosszú) és tiszta, mint ahogy otthagytuk pénteken. Sajna, a kupacokat nem siettek összeszedni (csakúgy, mint tavaly), a minapi futtomban is ott láttam mindet, ahol hagytuk.
A csapatnak köszönöm az együttműködést: Magdinak, Brigittának, Éváéknak, Jeszenszky Józsinak külön is, Hársch Ferinek, a Béláknak, Attilának, Tibinek, Daninak, Zolinak és mindenki másnak, aki ott volt, de most nem jut eszembe a neve. Zsuzsi


Képek a Képtárban »


Kezdőoldal »

Városi Civil Korzó

2011 az Önkéntesség Európai Éve, ennek a jegyében szervezték meg május 25-én a IV. Kecskeméti Civil Korzót. A történelmi belváros adott otthont a rendezvénynek, színes program-kavalkád várta a főtérre érkezőket. Az egész nap színes programokkal tarkított kulturális rendezvények alatt, a főtérre látogatók megismerkedhettek a Városi Civil Kerekasztalok munkájával, tevékenységével.

A Sport és Szabadidő Civil Kerekasztal keretében bemutatkozott egyesületünk is.


Képek a Képtárban »


Kezdőoldal »

Hivatal Kupa 2011

Az idén is szép számmal jöttek az érdeklődők, résztvevők a Széktói Stadionba. Több százan szórakoztak önfeledten : volt country bemutató (nagyon csinos anyukákkal), gand up! (ügyes résztvevőkkel), Vöröskeresztes bemutató (műbalhéval). Ezen kívül a gyermekek jól szórakoztak lufihajtogatás, arcfestés közben, s kipróbálhatták az elektromos kisautókat is.

A nagy melegben enyhülést hozott a tűzoltó autó fecskendője. S emellett a hivatalnokok fociban és röplabdában mérték össze felkészültségüket. S a hagyományoknak mgfelelően nemcsak egymással, de a nagy meleggel is meg kellett küzdeni. Ez a küzdelem a KÖD-nek (önkormányzati dolgozók) /női röplabda/; illetve a BKM Rendőröknek /férfi labdarúgás/ sikerült a legjobban.

Hivatal Kupa 2011

Eredmények:

Női röplabda:

1.: KÖD I.

2.: MÁK

3.: KÖD II.

Férfi foci:

1.: BKKM Rfk.

2.: NAV Vám-és Pénzügyőrség

3.: BV Intézet /Spartans/

Az Egyesületünk által támogatott Bíróság csapata a 4. helyezést érte el!

A rendezvény híre a régiót bejárta; s résztvevőként üdvözölhettük a Békés Megyei Egészségpénztárat; akik a Legsportszerűbb Csapat díját nyerték el. Bízunk benne, hogy jövőre még több csapat próbálja ki erejét, s legalább ennyien biztatják kollégáikat.

A jó hangulat jövőre is biztosított!


Képek a Képtárban »


Kezdőoldal »

© Csiga61, 2011