Hivatal Kupa 2010

Egy lyukas garasba sem fogadtam volna, ha az a tét, hogy eső és szélviharmentesen megússza az idei Hivatal Kupa. Az égieknek hála és szervezők jó taktikázásának aznap elemei csapásoktól mentesen zajlottak a szokásos juniális események a kecskeméti széktói stadionban. Míg a rendőrök, határőrök, bírák, ügyészek, adóellenőrök igyekeztek egymásnak gólt rúgni a focipályán, a gyerekek sem maradtak szórakozás nélkül.
Az anyukák meg örültek, hogy végre egyikkel sem kell foglalkozni, apa és gyerekek is „elvannak” maguknak, nyugodtan beszélgethettek, napozhattak. Mindenkinek ízlett a paprikáskrumpli, a rántott szelet, kiválóan bevált a lufihajtogatás és arcfestés. A gyerekeknél mégis a tűzoltóautó-felfedezés és a gokartozás vitte a prímet. Sok-sok mosolyt kapott, aki kinn volt, felnőttől, gyermektől egyaránt. Lehet folytatni juliálissal, augusztáilissal, szeptemberléssel...
Ja, ilyen nincs is.
De még lehet!

Városi Civil Korzó

Az egyesületünk is aktívan részt vett a Kecskeméti Civil Kerekasztal szervezésében idén már harmadszorra megrendezett Civil Korzón.
A városban működö civil szervezeteknek és egyesületeknek alkalmuk nyílt bemutatni tevékenységüket az érdeklődő lakosságnak.
Nem mi rendeztük, de az esőfelhők versenyt futottak a főtér fölött, így hol esett, hol sütött a Nap.

A Polgármester Úr is őszinte érdeklődéssel időzött a sátrunknál.

Hivatal Kupa 2011

A Trialosok látványos bemutatót tartottak.

A kötél nyújtását többen is megpróbálták.

Az élménybeszámolók is sikert arattak a látogatók körében.


Képek a Képtárban »


Kezdőoldal »

© Csiga61, 2011