Forró volt a hangulat a Hivatal Kupán!

Az elmúlt hét szombatján került megrendezésre immár hagyományosan a IUSTITIA Egyesület szervezésében (a Bács-Kiskun? Megyei Bíróság, az APEH Bács-Kiskun? Megyei Igazgatósága, és a Bács-Kiskun? Megyei Közigazgatási Hivatal védnöksége mellett) a Bács-Kiskun? Megyében dolgozó Köztisztviselok és Közalkalmazottak juniálisa: a Hivatal Kupa.
Rendezvény 9 órakor kezdodött a Széktói Stadionban, melyet Dr. Király László György az APEH elnöke nyitott meg. A nap fo rendezvénye a labdarúgó-torna volt, mely 3 csoportban zajlott. A csapatoknak nemcsak egymással, hanem a meglepoen heves széllel és a tuzo nappal is meg kellet kuzdeniük.
A foci mellett a gyerekek, illetve családok részére tartalmas programok tették színesebbé a napot: ügyességi és játékos vetélkedok, kézmuves foglalkozás és zenés musorral is szórakoztatták a juniális résztvevoit. Az idojárás viszontagságai ellenére is színvonalas mérkozéseket láthatott a lelkesen szurkoló közönség, A korrekt játékvezetés mellett alakult ki a továbbjutó csapatok névsora. Az egész napos tornán legtovább a Bács-Kiskun? Megyei Rendor-fokapitányság és a Bács Kiskun Megyei Földhivatal csapata tartottak ki: ok játszották a döntot.
Idén hagyományokat megszakítva új kupagyoztest avattunk a Rendorkapitányság csapatát..
A torna végeredménye:
1.: Bács-Kiskun megyei Rendor-fokapitányság;
2.: Bács-Kiskun megyei Földhivatal;
3.:KMJV Önkormányzata
4: Területi Államháztartási Hivatal Bács-Kiskun
Megyei Rendor-fokapitányság által felajánlott sportszeruségi díjat a Bíróság csapata nyerte el. Egyéni különdíjakat (legjobb kapus, legjobb mezonyjátékos, a torna gólkirálya) Taracközi Katalin BKKM Munkaügyi Központ sajtóreferense és Dr. Kristóf István a Bács-Kiskun? Megyei Földhivatal hivatalvezetoje adta át. A torna fotámogatója a Wesselényi Miklós Sportközalapítvány, az esemény médiatámogatója a Petofi Népe volt.
A rendezok szándéka szerint jövore még több csapat részvételével kerül megrendezésre a Hivatal Kupa.

Kezdőoldal »

Győzött az igazság!

A Bács- Kiskun Megyei Bíróság védnöksége alatt, a Iustitia Egyesület szervezésében immár tizedik alkalommal került megrendezésre a IUSTITIA KUPA labdarúgó- torna. A jubileum alkalmával is az igazságszolgáltatásban muködo, ahhoz kapcsolódó hat intézmény vett részt.
A csapatok körmérkozés keretében döntötték el, hogy ki a legjobb ebben az évben? Fordulatos, és izgalmas mérkozéseket láthatott a közönség. A játékosok megmutatták: nemcsak a szakmájukat muvelik magas szinten, de a labdával is barátságban vannak. Kiderült, hogy a szigorú hivatalnokok is "emberek": ugyanúgy örülnek a gyozelemnek, mint bárki más.
A rendezvény lehetové tette, hogy a napi munkakapcsolatban álló személyek egy kicsit más oldalról is megismerjék "kollégáikat". Napközben a gyerekekrol sem feledkeztünk meg: mikulás napján mindenki ajándék-csomagnak örülhetett.(Senki sem kapott virgácsot) E mellett logikai- ügyességi játékokban tehették próbára tudásukat. A buvész produkciója minden korosztály körében nagy sikert aratott. A nap végére kialakult a csapatok sorrendje is; a torna tíz éves történetében olyan dolog fordult elo, ami korábban soha: a rendezo megnyerte a tornát!
Végeredmény:
1. Bács- Kiskun Megyei Bíróság
2. Bács- Kiskun Megyei Rendor-fokapitányság
3. Bács-Kiskun? Megyei Ügyvédi Kamara
4. Vám- és Pénzügyorség Bács- Kiskun Megyei Szervezete
5. Bács-Kiskun? Megyei Foügyészség
6. Bács- Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet.
Különdíjak: Legjobb kapus: Dr. Sárközy Szabolcs (Bács-Kiskun Megyei Bíróság);
Legjobb játékos: Hegyes Tamás (Bács-Kiskun Megyei Rendor-fokapitányság);
Torna gólkirálya: Tóth Roland (Bács-Kiskun Megyei Rendor-fokapitányság);
a legsportszerubb csapat díját a Büntetés-végrehajtási Intézet érdemelte ki.
Minden hivatalnok azzal a szándékkal mondott köszönetet a szervezoknek, hogy jövore ismét összemérik erejüket; s néhányan a változásban, néhányan az idei eredmények megismétlodésében bízva fényesítik cipojüket.

Kezdőoldal »

A Hivatalok összerúgták a port!

Immár 5. alkalommal került megrendezésre a IUSTITIA Egyesület szervezésében BKM-i Bíróság; az APEH BKM-i Igazgatósága; BKM-i Közigazgatási Hivatal összefogásával a Köztisztviselok és Közalkalmazottak juniálisa.
A családi nap keretében zajlott a labdarúgó-torna: Hivatal Kupa. A foci már korán reggel a csoportmérkozésekkel megkezdodött. A rendezvényt Vörös Attila az APEH BKM-i Igazgatóságának Vezetoje nyitotta meg Dr. Bodóczky László a BKM-i Bíróság Elnökének társaságában. Az érdeklodo családtagok tudásukat tehették próbára a Hivatalok totóinak kitöltésével. A gyerekek ügyességi próbákon, aszfaltrajz-versenyen vehettek részt. A nézoket a Zoltán Erika Táncstúdió táncosai szórakoztatták.
A kicsik és nagyok oszinte érdeklodéssel figyelték az árnyékból a Ciróka Bábszínház "Vitéz László" c. eloadását. A "harcosabbak" íjásztudásukat is felmérhették. Délután egyenes kieséses rendszerben küzdöttek a csapatok egymás és a tuzo nap sugarai ellen. A természet magas hofokkal vett részt a rendezvényen; de a játékosok ezt is kibírták. Közben Szabó "Topi" Zoltán pilóta tartott nagysikeru élménybeszámolót. Utána "Káró" buvész mutatta be legérdekesebb trükkjeit a kíváncsiaknak. A nap végén kiderült: ki a legjobb ma fociban?
A torna végeredménye:
1. BKM-i Földhivatal I.
2. BKM-i Rendor-fokapitányság I.
3. BKM-i Rendor-fokapitányság II.
A torna gólkirálya: Németh Péter (Földhivatal I.).
Legjobb mezonyjátékos: Hegyesi Tamás (Rfk. I.).
A legsportszerubb csapat címét (melyet a BKM-i Rendor-fokapitányság ajánlott fel) a BKM-i B íróság érdemelte ki.
A díjakat Dr. Metzinger Éva a BKM-i Közigazgatási Hivatal Vezetoje és Vörös Attila adta át.
A rendezvény nagy sikerrel zajlott; több mint félezren vettek részt a programokon.
A jó hangulatban záruló juniális résztvevoi megegyeztek: jövore veletek, ugyanitt!

Kezdőoldal »

Hivatali trónfosztás a Kupán

Kellemes környezetben, de szinte kánikulai melegben került megrendezésre a Köztisztviselők és Közalkalmazottak juniálisa: HIVATAL KUPA. A IUTITIA Egyesület összefogásával az APEH, a Bíróság és a Közigazgatási Hivatal szervezésében tartalmas családi nap várt a hivatalok dolgozóira.
Az előnevezések során már látható volt, hogy jóval nagyobb érdeklődés kíséri a rendezvényt, mint a múlt évben. Végül több mint 20 csapat indult a labdarúgótornán. A csoportmérkőzéseket követően már ”élet-halál” küzdelmet vívtak a csapatok.
A jók között a legjobb ezen a napon a Bács-Kiskun Megyei Közigazgatási Hivatal csapata lett, s ők vihették magukkal a vándorserleget is.
2. helyezett a Fővámhivatal, Kecskemét;
míg a dobogó 3. fokára a Bács-Kiskun Megyei Közlekedési Felügyelet állhatott.
A leghangosabb szurkolótábor díját elnyerő Bács-Kiskun Megyei Földhivatal csapata a 4. helyen végzett.
Emellett számos különdíj kiosztására is sor került.
További eredmények:
5. hely: „Öreg Bakák”
6. hely: „Fiatal Bakák”
7. hely: Bács-Kiskun? Megyei Bíróság
8. hely: APEH Bács-Kiskun Megyei Igazgatósága
A család tagjai sem unatkoztak, volt kézműves-foglalkozás, Ciróka bábszínház, bűvészműsor (sőt iskola keretében néhány trükk elleshető volt a mestertől), aszfalt-rajzverseny. Más sportok iránt érdeklődők lövész és íjásztudásukat tehették próbára. Akinek a kezében (s nem a lábában) van a focitudása, ezt a csocsó-versenyen bizonyíthatta. A szkander-verseny nemcsak a férfiak, de a „gyengébbik nem” fantáziáját (no meg karját) is megmozgatta.
Mindenki kellemes élményekkel és megelégedéssel távozhatott a rendezvényről abban a tudatban, hogy –ha máskor nem is, de- jövő júniusban újra találkozunk!

Kezdőoldal »

Hivatalos jelentés

Ismét rekkenő hőség várta az elmúlt szombaton 7. alkalommal megrendezett köztisztviselők és közalkalmazottak juniálisán a résztvevőket. 20 focicsapat és –idén előszőr-5 röplabdacsapat birkózott nemcsak egymással, de a nagy meleggel is (a szervezők jó kapcsolatban állhatnak az égiekkkel…).
A focitorna 8.30kor kezdődött, s délig lezajlottak a csoportmérkőzések. Rövid szünet után egyenes kieséses rendszerben folytak a küzdelmek egészen a döntőig. Közben 10 órától a röpisek is bekapcsolódtak a játékba. A sport azonban nemcsak ebből állt: volt íjászat, lövészet, petangue, csocsó és szkander. Elmondható minden nyertesről: jól megizzadt a győzelemért!
A versenyek mellett kulturális programok (bábszínház, bűvészműsor) kiegészítő rendezvények (Kresz-park; kerékpáros ügyességi pálya,) színesítették a napot; mindenki kedvére válogathatott.
A röplabda-versenyt az Apeh nyerte a Bíróság és az Államkincstár csapata előtt.
A focitornán a Fővámhivatal őrizheti egy évig a győztesnek járó vándorserleget; II. helyen a Földhivatal, III: helyen pedig a Katasztrófavédelem végzett.
Különdíjasok: gólkirály: Pető János-Fővámhivatal; legjobb mezőnyjátékos: Németh Péter-Földhivatal?; legjobb kapus: Kocsis László-Katasztrófavédelem.
A legsportszerűbb csapat címét a Kósa Color Kft. csapata vihette el.
A nap végén mindenki megelégedettséggel és egy kis egészséges bőrszínnel távozhatott a Széktói Stadionból. A nap a Bowling Centerben rendezett IUSTITIA-partyval zárult.
A sok vidám arcot látva a szervezők már kezdhetik is a következő juniális szervezését.

Kezdőoldal »

Kupa előzetes

A júniusi szaladgálások mellett természetesen megrendezzük a hagyományos HIVATAL KUPA-t.
Ennek időpontja: 2007. június 16.
Figyelem, új helyszín: Műkertvárosi Sportcentrum!
Egésznapos programok, férfi foci, vegyes röplabda, szkander és csocsóverseny szerepel a műsorban. Agyerekek találkozhatnak a bűvésszel, s megnézhetik a Ciróka Bábszínház előadását is. Este a felnőttek a Bowling-patyn szórakozhatnak. Ráhangolódásként június 8-án regionális sportnap lesz: férfi foci, női röpi. Ez a rendezvény nemzetközivé válik! Meghívást kapott Komárno város csapata is. Rajta kívül Szolnok, Nógrád, Pest és Bács megye vesz részt a küzdelmekben.
A mérkőzések 10 órakor kezdődnek a GAMF-pályán.
Bemelegítéseket követően jön AZ ÉV BÍRÓSÁGI? SPORTESEMÉNYE: II. Országos Bírósági Sportnapok 2007. július 6-8 között Debrecenben kerül megrendezésre.
Megyénk valamennyi sportágban (férfi labdarúgás, női röplabda, tenisz, asztalitenisz, sakk) indít versenyzőt.
Aki terheti jöjjön velünk, buzdítsuk együtt kollégáinkat a siker érdekében!
További részletek hamarosan itt, a honlapon.

Kezdőoldal »

© Csiga61, 2011