Átszaladtunk az országon!
     Január utolsó vasárnapján rendezik a világon mindenhol a Yours Truly futást. A mozgalomnak nagy hagyománya van, egyesületünk néhány éve csatlakozott a sorozathoz. Azóta minden évben a Hunyadivárosban kezdődik a futóversenyekre hangolódás Kecskeméten.
     S itt nemcsak a "hivatalos" 25 és 50 km-s táv volt választható; mindenki annyit futott amennyi jól esett neki.
     Végül 46 induló 614 km-t teljesített!
     Ekkora távolsággal Salzburgig, vagy Splitig is eljuthattunk volna...
     Reméljük jövőre még messzebb jutunk!
     Addig is indul a Domb-futás!
     Február 1-én kerül megrendezésre a Tél-űző futás!
     S akinek a 7 és 10 km rövidnek számít ajánljuk a "Fuss egy napot" ultrafutást...
     Mindenkit szeretettel várunk!

Fotók a képtárban »

Eredmények »
Kezdőoldal »Épül a Piramis!
     Február utolsó szombatján a néhány éve kezdődött, Fuss egy napot! 6 órás ultrafutás új sorozatát indítottuk el.
     Az új év új kezdeményezést is hozott;a versenyzők minden kör végén láthatták az aktuális tempót, s a megtett körök számát. Élvezetes volt folyamatosan nyomon követni a részt vevők teljesítményét. Igaz, a futók csak "futólag" pillantottak rá monitorra... Nem úgy a kísérők! Egyszer-egyszer elég jól eltakarták a versenyzők előtt az aktuális adatokat....
     S volt olyan induló, aki az évet megtervezve a "Piramis-"ra hajt! Hogy hogyan juthat fel a csúcsra? Ha minden versenyen más-más időtávot választ... S alapnak akár 1 óra is elég lehet...
     Reggel igen csípős volt a levegő, a helyszín kialakítása során még igencsak jeges volt a tócsa. Mire 10 órakor elrajtolt a mezőny már sokkal kedvezőbb körülmények voltak, a nap folyamán 7-10 fok között mozgott a hőmérséklet.
     A nap kellemesen sütött, a szél az idén elkerülte a Domb környékét. Kellemes, már-már ideális körülmények között zajlott a verseny. Meg is lett az eredménye!
     Veres Szilárd végig hatalmas tempóban 75 km feletti teljesítménnyel nyerte a 6 órás futást. Őt követte Pratner Gábor és Kozma Zsolt. A nőknél Zahorecz Bernadett jutott a legmesszebbre "negyednap" alatt. Alig 130 m-rel maradt le Kormos Edina- 6 óra alatt ez szinte nem is különbség. Szinte... 3. helyezett Sasváriné Cseh Judit lett.
     A kalória-pótlást a Fornetti sajtos pogácsája segítette.
     A verseny következő fordulója május 2-án lesz! Aki addig megelégszik rövidebb távval, várjuk április 4-én a Szeszélyes Domb-futáson!

     A közzététel után kapott információ:
     Zahorecz Bernadett, a verseny győztese észlelte, hogy nála egy kör lemaradt. S azt is észlelte, hogy a 2. helyezett Korom Edinánál pedig kettőt nem vett figyelembe az időmérés. Ez pedig a győzelmébe került...
     Viszont Sportszerűségből JELES-re vizsgázott! E magatartásával nálunk Fair Play Királynője lett!
     A verseny folyamán egyszer, egy időre megszűnt az érzékelő és a laptop közötti adatszolgáltatás. Igyekeztünk a helyzetet korrigálni, ami részben sikerült is.
     Azonban nem teljesen, s ez érintette a 6 órás verseny győztesét is...
     Jelezte a hibát,amit korrigálunk.
     Szintén javítjuk az értékelést az 1 órás verseny kapcsán, ahol szintén egy kör kimaradása változtat a második és harmadik helyezésen.
     Köszönjük az együttműködéseteket!

Fotók a képtárban »
Eredmények letölthetőek ITT »


Kezdőoldal »© Csiga61, 2011